Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal

Tartalomjegyzék

Tájékoztató a járási (fővárosi kerületi) hivatalok részére

LOGO kicsi

Az ukrán-orosz konfliktusra tekintettel Ukrajnából menekülő harmadik országbeli állampolgárok megjelenése várható a járási (fővárosi kerületi) hivataloknál olyan ügyek vonatkozásában is, melyek nem a járási hivatalok, hanem a menekültügyi hatóság hatáskörébe tartoznak.

 

Kérjük, hogy amennyiben Ukrajnából menekülő ukrán állampolgárok nagyobb létszámban (10 főnél többen) jelennek meg járási (fővárosi kerületi) hivatalokban idegenrendészeti és/vagy menekültügyi hatóság feladatkörébe tartozó ügyekben és megállapításra kerül, hogy az érintetteknek a Főigazgatóság ügyfélszolgálatára történő átirányítása vagy átszállítása indokolt, az átirányítást, illetve átszállítást megelőzően szíveskedjék felvenni a kapcsolatot a Főigazgatóság területileg illetékes ügyfélszolgálataival.

 

A Főigazgatóság területi szerveinek elérhetőségeivel (helyszín és ügyfélfogadási idő) kapcsolatos tájékoztatás az alábbi linken érhető el.

http://oif.gov.hu/index.php?option=com_k2&view=item&layout=item&id=175&Itemid=462&lang=hu#

                                                                                        

Segítő együttműködésüket ezúton is köszönjük.

Belügyi alapok
 • Belügyi alapok

   

  Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság által az Európai Unió Belügyi Alapok társfinanszírozásával megvalósított projektekről bővebben itt olvashat.

   

  logo mmia pici

   

   

Hirdetmények

Az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság a 2005. november 1-jét követően indult eljárásokban hatósági döntéseit a jogszabályban meghatározott esetekben hirdetményi úton honlapján is közzéteszi. Amennyiben a lenti keresőbe beírt adatokkal nincs találat, kérem, kattintson a HIRDETMENY linkre és ismételje meg a keresést a megjelenő felületen.

HIRDETMENY

OIF logó nagyonnagyonkicsi

 

 

ORSZÁGOS IDEGENRENDÉSZETI FŐIGAZGATÓSÁG

OK